Autobedrijf in Kerkrade

Autobedrijf Janssen is dé specialist in Kerkrade met betrekking tot de verkoop en het onderhoud van auto’s en onderdelen. Vakmanschap staat hier centraal. Het team van Autobedrijf Janssen bestaat dan ook uitsluitend uit professionele en bekwame medewerkers die continu worden bijgeschoold, zodat ze altijd over de nieuwste kennis en technologie beschikken. Van een kleine beurt, tot een APK-keuring of het bijvullen van uw airco, bij Autobedrijf Janssen Kerkrade bent u altijd aan het juiste adres!

CarProf Onderhoud

In 2016 heeft Autobedrijf Janssen kwaliteitslabel CarProf met trots mogen toevoegen aan de garage. CarProf staat voor kwaliteit, biedt goede garantie en bezit up-to-date kennis van alle automerken, waardoor Janssen haar klanten kan verzekeren van uitstekende en passende service, ongeacht het merk of model waarin zij rijden. Met het opnemen van CarProf in de garage garandeert Autobedrijf Janssen Kerkrade dus van nog meer kwaliteit, professionaliteit en dienstbaarheid.

Hyundai en Peugeot

Verder is Autobedrijf Janssen gespecialiseerd in het onderhoud van Hyundai- en Peugeot-modellen. Dit onderhoud wordt altijd volgens de officiële fabrieksvoorwaarden en met uiterste bekwaamheid uitgevoerd. Naast het onderhoud van deze merken, richt Autobedrijf Janssen Kerkrade zich ook op de verkoop van Hyundai en Peugeot modellen en bieden zij zowel nieuwe auto’s als occasions aan. Bent u dus op zoek naar gespecialiseerd onderhoud of kwaliteitsmodellen, Autobedrijf Janssen Kerkrade heeft precies wat u zoekt!

EBike4All

Niet alleen voor uw auto, maar ook voor uw E-Bike kunt u terecht bij Autobedrijf Janssen Kerkrade. E-Bikes zijn de nieuwste trend in de mobiliteitssector en dat is niet zo gek! E-Bikes zijn namelijk handzaam en gezond, en ze kunnen enorm kostenbesparend zijn. Daarnaast zijn E-Bikes ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam. In 2015 heeft Autobedrijf Janssen Kerkrade er dan ook voor gekozen het merk EBike4All op te nemen in haar portfolio. Hieruit blijkt dat Autobedrijf Janssen een modern en innovatief bedrijf is, die met haar tijd meegaat. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor de aanschaf of het onderhoud van uw E-Bike? Ook dan kan Autobedrijf Janssen Kerkrade u verder helpen!

Kortom…

  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs!
  • Gespecialiseerd vakmanschap!
  • Uitstekende service én garantie!
  • Klantgericht en vriendelijk!
  • Een uitgebreid aanbod Hyundai en Peugeot modellen, E-Bikes en meer!